Vanliga frÄgor för Barryvox 2 & S2

1. Första gÄngen anslutning / kom igÄng

Försök att stÀnga av och sÀtta pÄ Barryvox igen. Bluetooth Àr endast aktivt under de första 30 sekunderna efter start.

Ta bort din Barryvox frÄn din Bluetooth-enhetslista och lÀgg till den igen.

Barryvox och Barryvox S anvÀnder W-Link som kommunikationskanal och inte Bluetooth som Barryvox 2 och Barryvox S2, vilket innebÀr att en anslutning inte Àr möjlig.

2. Firmwareuppdatering

Anslut din Barryvox via appen och installera om firmware pÄ din enhet.

3. Ägarinformation

Ägarinformationen visas vid varje start och kan anpassas, t.ex. med ditt namn och telefonnummer om din Barryvox skulle gĂ„ förlorad.

Det lagras lokalt pÄ din Barryvox S2. Vid start visas din Àgarinformation pÄ skÀrmen.

4. Ändra instĂ€llningar

Alla Àndringar mÄste bekrÀftas i slutet genom att först gÄ till visa och sedan tillÀmpa instÀllningarna.

5. Registrering

Det visas under enhetsdetaljer i din enhetsflik.

6. TrÀningspark

Mobil version av ett lavinutbildningscenter/park, sÄ att du kan öva dina lavinrÀddningsfÀrdigheter överallt.

Du behöver minst 1 Barryvox 2/S2 för att ansluta till appen, och 1 extra transceiver för att utföra transceiversökningen, samt spade och sond.

Tillsammans med bergsguider och lavinspecialister skapade vi olika sökscenarier för att hjÀlpa dig att börja öva pÄ grundlÀggande transceiversökning och förbÀttra dina fÀrdigheter med mer komplexa scenarier.

Enheterna mÄste vara kÀnda för appen. GÄ först tillbaka till enhetsfliken och lÀgg till varje enhet individuellt i din enhetslista innan du pÄbörjar din trÀning.

Rstarta om appen och försök att ansluta dem igen.

• Det Ă€r en 1 minuts timeout efter att en sondtrĂ€ff har upptĂ€ckts, se till att vĂ€nta denna minut efter en sondtrĂ€ff innan du börjar igen.

• Smarttelefonen mĂ„ste vara inom bluetooth-rĂ€ckvidd (max. 20m) för att kommunicera med Barryvox och bekrĂ€fta sondtrĂ€ffen. Se till att vara inom rĂ€ckvidd genom att stĂ„ i det angivna omrĂ„det (i mitten av alla utplacerade enheter).

Bluetooth-rÀckvidden Àr cirka 20 m men kan variera beroende pÄ snö- och terrÀngförhÄllanden. Se till att stÄ i det angivna omrÄdet (i mitten av alla utplacerade enheter) för att fÄ optimal rÀckvidd.

Enheten sÀnder inte lÀngre en 457 kHz-signal och kan inte hittas av en transceiver

Du kan trycka pÄ enheten för att öppna hela listan, vÀlja att stÀnga av ljudet pÄ enheten eller hÄlla ned enheten för att direkt stÀnga av ljudet.

7. Sekretess och sÀkerhet

Vissa appfunktioner Ă€r inte tillgĂ€ngliga i alla regioner, vilket innebĂ€r att platsdata anvĂ€nds. LĂ€s vĂ„r Dataskyddspolicy ↗ för att lĂ€ra dig mer.