Datorprogram & Verktyg

Effektiv Service – Enkel Hantering

Med sin Barryvox-programvara kompletterar Mammut sitt lavinutrustningserbjudande och stödjer det professionella anvÀndandet av Barryvox lavinsÀndare med Ànnu ett vÀrdefullt verktyg. Denna programvara ger organisationer och ÄterförsÀljare utmÀrkt kundservice och effektiv flottshantering

Tack vare detta Windows-program kan flera Barryvox-enheter upptÀckas samtidigt, vilket sÀkerstÀller effektiv hantering

BarryvoxS och PULSE Barryvox

KonfigurationsÀndringar, programuppdateringar och individuella startskÀrmar kan laddas upp pÄ Barryvox via en musklick och trÄdlös grÀnssnitt

Barryvox och ELEMENT Barryvox

Programuppdateringar kan laddas ner till Barryvox via en musklick och trÄdlös grÀnssnitt

"
Programvaruversioner

- Barryvox UnderhĂ„llsprogram Är för Barryvox S och Barryvox.

- Barryvox servicedataprogramÄr för PULSE Barryvox och ELEMENT Barryvox

Barryvoxservicetillverktygen W-Link Stick och Tester 2.0 Àr kompatibla med alla fyra Barryvox-enheter.

W-Link Stick

Detta Àr en praktisk USB-adapter för trÄdlös kommunikation med flera Barryvox-enheter samtidigt. Den Àr idealisk för organisationer och ÄterförsÀljare som letar efter effektiv flottshantering eller frekventa programuppgraderingar.

Testare 2.0

Utöver funktionerna hos W-Link Stick erbjuder Tester 2.0 en omfattande funktionskontroll. Den mÀter och loggar alla sÀkerhetsrelaterade parametrar. Det gör den idealisk för ÄterförsÀljare, organisationer och uthyrningsföretag som vill ha optimerat Barryvox-underhÄll

Download Barryvox Service Tools and Software Compatibility PDF

Barryvox S och Barryvox

Barryvox S and Barryvox

Ladda ned Barryvox UnderhĂ„llsprogram (V 1.3.6.0) ↗

Barryvox och Barryvox S
Utgiven juli 2022
(ca. 130 MB)

PULSE Barryvox och ELEMENT Barryvox

PULSE Barryvox und ELEMENT Barryvox

HĂ€mta Barryvox Service Software (V 3.7.0.5.) ↗PULSE Barryvox och ELEMENT Barryvox
Microsoft Windows: Win7, Win8.1, Win10, WinXP
(ca. 59 MB)