FAQ for Barryvox 2 & S2

1. Første gang tilslutning / kom i gang

Prøv at slukke og tænde Barryvox igen. Bluetooth er kun aktiv i de første 30 sekunder efter opstart.

Slet din Barryvox fra din Bluetooth-enhedsliste og tilføj den igen.

Barryvox og Barryvox S bruger W-Link som en kommunikationskanal og ikke Bluetooth som Barryvox 2 og Barryvox S2, hvilket betyder, at en forbindelse ikke er mulig.

2. Firmwareopdatering

Tilslut din Barryvox via appen og geninstaller firmwaren på din enhed.

3. Ejeroplysninger

Ejeroplysninger vises ved hver opstart og kan tilpasses, f.eks. med dit navn og telefonnummer i tilfælde af, at din Barryvox bliver væk.

Det er gemt lokalt på din Barryvox S2. Ved opstart vises dine ejeroplysninger på skærmen.

4. Ændring af indstillinger

Alle ændringer skal bekræftes til sidst ved først at gå til visning og derefter anvende indstillinger.

5. Registrering

Det vises under enhedsdetaljer i din enhedsfane.

6. Træningspark

Mobil version af et lavinetræningscenter/-park, så du kan øve dine lavineredningsfærdigheder overalt.

Du skal bruge mindst 1 Barryvox 2/S2 for at oprette forbindelse til appen, og 1 ekstra transceiver for at udføre transceiversøgningen, samt skovl og sonde.

Sammen med bjergguider og lavinespecialister har vi skabt forskellige søgescenarier for at hjælpe dig med at komme i gang med at øve grundlæggende transceiversøgning og forbedre dine færdigheder med mere komplekse scenarier.

Enheder skal være kendt af appen. Gå først tilbage til enhedsfanen og tilføj hver enkelt individuelt til din enhedsliste, før du starter din træning.

Rstart appen igen og prøv at forbinde dem igen.

• Der er en timeout på 1 minut efter en probe-hit blev registreret, sørg for at vente dette minut efter en probe-hit, før du starter igen.

• Smartphonen skal være placeret inden for bluetooth-rækkevidde (maks. 20m) for at kommunikere med Barryvox og bekræfte probe-hittet. Sørg for at være inden for rækkevidde ved at stå i det angivne område (i midten af alle udlagte enheder).

Bluetooth-rækkevidden er omkring 20 m, men kan variere afhængigt af sne- og terrænforholdene. Sørg for at stå i det angivne område (i midten af alle udlagte enheder) for at opnå optimal rækkevidde.

Enheden sender ikke længere et 457 kHz signal og kan ikke findes af en transceiver

Du kan trykke på enheden for at åbne den fulde liste, vælge at slå enheden fra eller holde enheden nede for at slå den fra direkte.

7. Privatliv og sikkerhed

Nogle app-funktioner er ikke tilgængelige i alle regioner, hvilket betyder, at lokationssporing bruges. Læs vores Databeskyttelsespolitik for at lære mere.