Account

Først skal du logge ind på din konto på Mammut-webstedet. I menuen til venstre skal du vælge "Adresse" for at se dine oplysninger. I feltet "E-mailadresse" skal du indtaste dine nye e-mailoplysninger og klikke på Gem. Din nye e-mailadresse er nu opdateret.

På Mammut hjemmeside, vælg "Konto" ikonet øverst i højre hjørne for at gå til "Log ind" siden. Klik på "Glemt password" og indtast din email adresse. Du vil modtage en email for at nulstille dit password.

Først skal du logge ind på din konto på Mammut-webstedet. I menuen til venstre skal du vælge "Personlige data" for at se dine oplysninger med leveringsadressen. Indtast dit navn eller nye adresse og klik på "Gem" for at gemme dine nye oplysninger

På produktdetaljesiden, når du klikker på "vælg størrelse"-knappen, vil du se en "underret mig"-mulighed på den utilgængelige størrelse. For at blive underrettet, når varen er tilbage på lager, skal du klikke på den størrelse, du har brug for, og indtaste din email-adresse, når du bliver bedt om det. Vi sender dig en email, når denne størrelse er tilbage på lager

Klik venligst her for at abonnere på vores nyhedsbrev.

I din konto vil du finde "Notifikationer"-sektionen, hvor du kan tilmelde dig eller afmelde vores e-mail nyhedsbrev og trykte brochure. Du kan ændre dine præferencer efter behov.
Vælg venligst eller fravælg mulighederne ved at klikke på den røde boks

For at afmelde vores nyhedsbrev skal du klikke på "Afmeld" nederst i enhver Mammut-nyhedsbrev-e-mail. En ny side vil poppe op for at bekræfte din afmelding

Kontakt venligst vores kundeserviceteam via chat, telefon eller e-mail.

Mammut kundeservice er tilgængelig via live chat, telefon og e-mail. På mandage til fredage er live chat og telefon tilgængelig fra kl. 9 til 18 i din lokale tidszone (UK, EU, US). Når live chat er grøn, er vores kundeserviceteam tilgængeligt. Hvis live chatten er grå, er vores kundeserviceteam ikke tilgængeligt. Med live chat og telefonopkald er vores team nogle gange optaget af andre kundeforespørgsler, så vent venligst et par minutter, før du kontakter os igen. Du kan også kontakte os via e-mail.